Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information och nytt på webbplatsen -  - 
Norra Västmanlands samordningsförbunds logotype - 
Startsida -   Anpassa - gör egna inställningarAnpassa -   Kontaktinformation - kortkommando Alt + 7Kontakt -   Översikt, webbkarta - kortkommando Alt + 3Webbkarta -   Sök på Norra Västmanlands samordningsförbunds webbplats - kortkommando Alt + 4Sök - 
 

Norra Västmanlands samordningsförbunds område - Klicka för förstoring.

 

 

Till Norra Västmanlands samordningsförbunds facebook-sida.

Medlem i föreningen NNS - Nationella nätverket för samordningsförbund - länk till NNS webbplats.

 

Norra Västmanlands samordningsförbund

Välkommen till Norra Västmanlands Samordningsförbund!

Samordningsförbundet består av medlemmarna Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Region Västmanland samt kommunerna i Fagersta, Hallstahammar, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammar.

Förbundet arbetar för att utveckla samverkan mellan myndigheterna inom rehabiliteringsområdet.

Loggor medlemmar - Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Västmanland och kommunerna Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg, Hallstahammar, Sala och Surahammar.
Vid fotografering för bilder till samordningsförbundets webbplats har vi som rutin att be om ett muntligt samtycke vid själva fotograferingstillfället med upplysning om till vilket ändamål som bilden kommer att användas. Om du hittar en bild av dig själv på webbplatsen och inte vill vara med på bild, så vill vi gärna att du kontaktar oss. Skicka ett e-postmeddelande till förbundssamordnaren med uppgift om vilken bild och på vilken webbsida bilden finns så tas bilden bort från webbplatsen.

 

 -