Hoppa till textinnehållet - Hoppa till aktuell information och nytt på webbplatsen -  - 
Till startsidan för Samordningsförbunden i Västmanlands län - 
 - 
Startsida -  / Lösningsfokusnätverk

 

 

Lösningsfokusnätverk i Västmanlands län

Det lösningsfokuserade arbetssättet har en lång och bred tradition i Västmanlands län. Återkommande grundutbildningar, vidareutbildningar, inspirationsdagar, seminarier och konferenser vittnar om ett stort intresse för arbets- och förhållningssättet.

En viktig del av det lösningsfokuserade arbetssättet är dess tillämpning som ett samverkansfrämjande verktyg. Vare sig det handlar om att bygga samarbete med klienter, utveckla personalgrupper, hantera organisationsförändringar eller stödja samordningsarbetet mellan myndigheter har lösningsfokus etablerat sig i länet som ett hållbart och effektivt arbetssätt.


Lösningsfokuserade ledtrådar 2021 med fokus på "hur vi bygger lösningsfokuserade samtal genom dialogorientering"

Föreläsare: Haesun Moon

  • Halvdag 14 oktober - Introduktion till lösningsfokuserad coachning, för dig som är helt ny till arbetssättet eller för dig som vill få en hjälpsam nystart. Inga förkunskaper krävs för denna halvdag.
  • Heldag 15 oktober - För dig som vill djupdyka i hur du i grunden kan omvandla dina samtal genom att mikroanalysera dem och reflektera. Grundläggande kompetens i lösningsfokuserade samtal krävs för denna heldag.

Delta i en av dagarna eller i båda!

Vi träffas i lokal i Västerås.

Inbjudan till Lösningsfokuserade ledtrådar 2021.Haesun kommer att prata lättförståelig och långsam engelska men när vi samarbetar i rummet kommer vi att prata svenska. Vi kommer både att få höra Haesun föreläsa och själva få spela in korta sekvenser på våra mobiltelefoner och analysera med hjälp av den smarta DialogOrienteringsKvadranten. Allt görs som lättsamma och lärorika experiment som ger en utveckling av hur vi samtalar med andra.

Haesun Moon kommer ända från Kanada för att möta oss. En riktig superchans som vi rekommenderar alla som är intresserade av lösningsfokuserade samtal.

Varmt välkommen!

Anmälan och mer information om de båda dagarna via länken:
Inbjudan och anmälan till Lösningsfokuserade ledtrådar 2021 (pdf, ny flik)


Dokumentationer

Dokumentationer från redan genomförda aktiviteter hittar du under sidan:
Dokumentationer - Konferenser/seminarier

 


Kolla in Facebook sidorna

LF i länet loggaLösningsfokus i länet

LF i skolan loggaLösningsfokus i skolan


På dessa sidor finns en hel del matnyttigt att ta del av. Skvaller om evenemang, litteratur, bra frågor, erfarenhetsutbyte, nätverk etc etc...


Kontaktuppgifter

För att komma med på e-postlistan, skriv ett mejl till Ann Rilegård, förbundschef Norra Västmanlands Samordningsförbund - ann.rilegard@fagersta.se

 -